Casă de oaspeţi elegantă în curtea unei proprietăţi mari

Este vorba despre o curte imensă, de 4000 de metri pătraţi. Fiind aşa de mare, proprietarii s-au decis să construiască în interiorul său o casă de oaspeţi, mai ales că în timpul sezonului cald, dar nu numai, mulţi prieteni şi rude vin în vizită.

Aici se bucură împreună de aceasă proprietate cu grădina care o înconjoară şi organizează diverse activităţi şi petreceri.

Casa pentru oaspeţi a fost gândită în stil cald farmhouse, este generoasă şi este realizată şi organizată ca pentru o familie. Are o suprafaţă locuibilă de 200 metri pătraţi şi se bucură de toate facilităţile, inclusiv garaj.

O atmosferă mediteraneană este dată de acoperişul cu ţigle, ceramica regăsindu-se din abundenţă la generoasa terasă, unde se regăseşte un barbeque şi unde se poate lua masa.

Grădina, luminoasă şi deschisă, este amenajată tot în stil mediteranean, cu arbuşti spectaculoşi în faţa casei şi o peluză de gazon de mărime apreciabilă. O piscină îşi are aici un loc binemeritat şi întregeşte atmosfera estivală.

Deoarece livingul era preconizat să fie locul de întâlnire al oaspeţilor cu gazdele, acesta are nu mai puţin de 60 de metri pătraţi, în timp ce dormitorul are 28 de metri pătraţi.

Interior confortabil şi cozy cu accente rustice

Proprietarii au dorit să asigure oaspeţilor nu numai tot confortul dar să şi ofere un interior şi o ambianţă elegante. În acest scop, pentru decorarea casei au apelat la designerul Corina Săftescu, binecunoscut prin realizarea de proiecte cu confort desăvârşit şi cozy.

Pentru amenajarea de interior designerul a ales o paletă de culori în nuanţe calde de crem şi gri cu accente de bleu pulbere. În contrast a folosit metal bronz şi negru, asigurând astfel o vibraţie specială a atmosferei.

Tot în ideea unei ambianţe cozy a apelat la şemineu şi la lemn finisat cu aspect rustic. Şemineul, finisat cu cărămidă, sporeşte accentul rustic. Este funcţional şi, în plus, cu ajutorul său se pot pregăti şi prepara reţete culinare în stil de barbeque.

Pentru a da senzaţia unui spaţiu amplu a folosit frumoase oglinzi tridimensionale cu ramă metalică. Acestea multiplică lumina şi perspectiva. Husele canapelei şi fotoliilor de culoare deschisă, draperiile înflorate precum şi numeroasele pernuţe decorative sporesc ambiaţa confortabilă, în timp ce mobilierul şi uşile de culoare închisă precum şi candelabrele adaugă eleganţă. În bucătărie un mic pult se poate folosi în timpul petrecerilor.

Piesele de mobilier sunt de la Mobexpert iar scaunele şi masa de dining sunt realizate de Magnitude Satu Mare. Corpurile de iluminat au fost concepute de Primalighting Arad.