Am redescoperit bucuria de a picta – de vorbă cu Erna Berger Moise 

Binecunoscut designer, Erna Berger Moise a realizat zeci de proiecte de amenajări de interior atât în domeniul rezidenţial cât şi pentru alte spaţii ca restaurante, terase, clinici, birouri. Totuşi background-ul său este în domeniul artei, fiind absolventă a Facultăţii de Bellearte.

În discuţia din cadrul Convorbirilor lifeandstyle, Erna Berger Moise mărturiseşte că, deşi se ocupă şi de proiecte de design, este într-o perioadă de mare inspiraţie artistică.

“Pictez din plăcere şi am redescoperit bucuria de a picta”

Artistul subliniază caracterul original al picturilor sale: ”Am descoperit o tehnică personală de pictură, o soluţie de a combina mai multe materiale printr-o tehnică mixtă.”

Totodată Erna mărturiseşte că şi-a schimbat complet gama coloristică: “Sunt un artist foarte colorat.”

Care sunt culorile şi combinaţiile de culori şi zonele preferate de Erna Berger Moise le puteţi afla vizualizând discuţia cu aceasta de pe site-ul lifeandstyle. Tot aici puteţi vedea noile creaţii ale artistei şi cum se potrivesc în decoruri de interior contemporane.

“Am trăit o experienţă fabuloasă!”

Discuţia continuă, Erna Berger Moise povestind experienţa avută în timpul verii, la Tabăra de creaţie dintr-un sat din Moldova, cu 50 de copii şi adolescenţi, care au fost angrenaţi de către artişti în activităţi de modelare, pictură şi muzică.

“Am descoperit talent, candoare şi imaginaţie fără limite. La expoziţia organizată la sfârşitul taberei de creaţie operele realizate de copii, colaje cu frunze uscate, păreau făcute de artişti consacraţi”, spune Erna Berger Moise.

Totodată, artistul ne împărtăşeşte o experienţă înduioşătoare şi extrem de emoţionantă pe care a avut-o cu una dintre talentatele fetiţe din tabără, a cărei mare sensibilitate este zugrăvită pe o simplă foaie:

“Colajele le-am făcut din nişte frânturi de hârtie sau carton. O fetiţă mi-a scris pe ele în mod repetat “SUFLET” Sara! Mă îmbrăţişa şi mă pupa incontinuu. Am făcut cele două colaje, unul i l-am dat ei să-şi aleagă şi celălalt este la mine. ca să ne gândim una la cealaltă.”.