Feng Shui: 8 ritualuri de făcut acasă pentru a atrage abundența

Conform principiilor Feng Shui, câteva gesturi simple atrag energiile pozitive în casă

Feng Shui ne învață multe despre energii. Aceste câteva ritualuri sau gesturi simple ajută la îmbunătățirea calității energiei şi armoniei din casă. Vor atrage norocul și averea. Plantele, lumânările, fotoliile sau pereții sunt unele dintre aceste lucruri. Verdele este o culoare care este atât la modă, cât și benefică pentru Feng Shui.

O casă curată

Este esenţial ca spaţiul interior să fie curat si totul să fie la locul lui pentru ca averea si abundenţa să intre în casă.

Potrivit Feng Shui, ordinea este esențială pentru ca un spațiu să aibă energie bună. Fiecare obiect trebuie să aibă un loc corespunzător pentru a nu genera haos.

Invitați în casă culoarea anului

Peach Fuzz, un portocaliu pastelat, este culoarea anului 2024.

Nu trebuie să schimbați complet culorile interiorului dumneavoastră, dar luați în considerare aplicarea nuanţei care este culoarea anului pe un perete sau pe podeaua cu covoare.

Apă curgătoare

Nu este vorba despre crearea de scurgeri în conducte sau pereți. Este de a evita deschiderea robinetelor ore în șir. Cu toate acestea, apa care curge aduce. Feng Shui recomandă ca apa să curgă, dar nu fără motiv. Trebuie să curgă pentru a uda plantele de exemplu, și cu moderație. Acest lucru va permite şi atragerea norocului.

 Cuarţ

Amintiți-vă, cuarțul este esențial pentru a atrage norocul și bunăstarea în casă. Pune câteva pietre în diferite zone ale casei și așteaptă să-și facă efectul. Există și alternative precum oale de cuarț sau apa de cuarț.

Culori şi lumânări parfumate

 Dacă le așezaţi în baie, dormitor sau sufragerie, vei atrage noroc, potrivit Feng Shui. Amintiți-vă că mirosul este important. Scorțișoara, lavanda sau menta sunt așadar ideale. Culoarea este, de asemenea, esențială. Recomandările sunt pentru alb, liliac și verde.

Deschide ferestrele

 Deschiderea ferestrelor încurajează curentul de aer, permițând aerului să circule, mirosurilor neplăcute să dispară și bacteriilor să părăsească casa.

Pentru Feng Shui, este o modalitate de a primi energii bune, avere și bani în casă. Cu toate acestea, aveți grijă să nu le lăsați deschise după apusul soarelui și să evitați să lăsați ușile deschise în același timp.

Plante  norocoase

Plantele din casă pot avea un cuvânt de spus în ceea ce priveşte bunăstarea şi averea. Mai precis, anumite plante pot atrage banii,

Arborele de jad (Crasulla), denumită şi Copacul Banului datorită frunzelor care seamană cu nişte monede, este  o plantă care atrage bani, bogăţie şi noroc.

Crasulla stimulează activitatea creierului şi are efecte pozitive asupra organismului prin intermediul frunzelor. Pe lângă aceasta, este foarte usor de intreţinut şi nu are nevoie de lumină directă a soarelui. Crassula respinge insectele enervante şi este foarte decorativă. Asigurați-vă că este aproape de ușă pentru a atrage avere și abundență.  Se amplasează pe birou sau în living. Atenţie! Nu se pune în dormitor sau baie.

Bambusul este de multe ori oferit cadou, spunându-se că aduce noroc. În mediul de business, bambusul “garantează” succesul în afaceri, pacea sufletească, longevitatea, energia pozitivă și o viață liniștită.

Puneţi un fir de bambus pus într-o vază violet, cu gura mai strâmtă decât baza. Îți poate asigura energiile care să-ți aducă norocul la bani.

Nu trebuie uitat că multe plante asigură un aer proaspăt, mai bun la interior, contribuind astfel la bunăstarea şi sănătatea locatarilor.