PEACE DOVE – Hai să trimitem porumbelul păcii”, o expoziţie Nicole Jutka 

O expoziţie cu tabblouri în culori fosforescente, dedicată păcii şi iubirii

Nicole Jutka Gallery vă invită la  expoziţia “Peace Dove – Hai să trimitem porumbelul păcii” a artistei diaspora Nicole Jutka, în parteneriat ca locație satelit în  cadrul Romanian Design Week, în  Str. Luterana. Nr 5, sc. D, interfon 39, București. 

Program:  

13 mai, ora 19.00 Vernisaj 

18 mai, ora 18.00 | Discuție artistică

13-28 mai, orele 18.00-21.00 | Atelier de interacțiune pentru vizitatori

13 – 28 mai, 18.00 – 21.00 | Program de vizitare

Peace Dove” e un manifest de pace înscenat cu lucrări AI, lucrate în ulei, fluorescente pe pânză ale artistei Nicole Jutka. Lucrările vor fi transpuse intr-un show imersiv.

 

Sensul benefic cu un gând de a trimite un porumbel alb metaforic in spațiu este sensul acestei expoziții. Artista va chema vizitatorii, la interactivitate, la o acțiune pentru pace, bazat pe participare şi implicare directă a manifestului,  o comunicare interactivă, de dezbatere şi dialog a manifestului de pace. Va invităm și pe dumneavoastră sa luați parte la acest slogan: “Pray for Peace ” 

Născută în România, Bucuresti, trăiește și lucrează în Germania de 32 de ani, este multipremiată, artistă visuala, designer și profesor de artă. 

Declarația ei: “Oamenii pot trăi în pace indiferent de naționalitate, origine, ceea ce este important este lumina interioară, dragostea pentru aproape, respectul pentru natură. Să pledăm împreună pentru a ne ridica vocile pentru PACE ȘI IUBIRE ÎN LUME”, a face ceva  astăzi, înainte de a nu fi prea târziu, dorinţa mea ca om și mamă.” 

2 thoughts on “PEACE DOVE – Hai să trimitem porumbelul păcii”, o expoziţie Nicole Jutka 

Comments are closed.